Bolig

Vi rådgiver og støtter dig igennem hele bolighandlen, uanset hvilken type bolig du er på jagt efter. Allerede fra du begynder at lede efter en bolig, kan vi hjælpe dig med at vurdere markedet, prisforhandle og tage dialogen med ejendomsmægler, så købsvilkårene bliver bedst mulig for dig fremfor sælger. Vi er med dig – hele vejen – indtil du får nøglerne på overtagelsesdagen.

Med en certificeret boligadvokat får du altid 100% uafhængig rådgivning. Det betyder, at rådgivningen udelukkende tager udgangspunkt i, hvad der vil være bedst for dig som køber. Vi prøver ikke at sælge dig en særlig slags rådgivning, forsikring eller finansiering.

 

Overvejer du en andelsbolig?

Er valget faldet på en andelsbolig, er der god grund til at tage en boligadvokat med på råd, inden du skriver under på købsaftalen. Du bør nemlig have fokus på nogle helt andre økonomiske og juridiske opmærksomhedspunkter, end hvis du fx køber hus eller ejerlejlighed. I Frede Tellefsen Advokatfirma har vi i mange år rådgivet om bolighandel. Med vores placering i Københavns nordvest kvarter har vi især mange sager om andelsboliger og ejerlejligheder.

Der findes både gode og knap så gode andelsboligkøb. Bl.a. er andelsforeningens vedtægter og økonomi afgørende. Vores mange års erfaring med både køb og salg af andelsboliger gør, at vi kan rådgive dig bedst muligt, så du undgår at købe katten i sækken, dyre misforståelser eller andre bekymringer – og så kan du jo i stedet benytte tiden på at glæde dig til at flytte ind i din nye andelsbolig.

 

Advokat Frede Tellefsen

Et boligkøb er en stor investering og helt naturligt melder der sig en masse spørgsmål – især hvis du er førstegangskøber eller måske ikke har købt ny bolig længe.

Lad os rådgive dig om din bolighandel. Hos os får du ikke kun standard boligrådgivning, men rådgivning om alle juridiske og økonomiske aspekter, der er relevante for dit boligkøb. Fx:

  • Ejendommens forhold, tilstands- og elinstallationsrapport
  • Prisfastsættelse og forhandling
  • Finansiering og lånetyper
  • Købsaftale, skøde og opgørelser
  • Advokatforbehold og fortrydelsesret
  • Ejerskifteforsikring
  • Familieretlige forhold – fx testamente og ægtepagt
  • Andelsforeninger og ejendomsadministration
  • Lejekontrakter og samejeoverenskomster